Omschrijving

Locatie:
Het Zakencomplex Bolduc is gelegen op een zeer markante locatie. Binnenkomend langs de A2 zal niemand zich aan het zicht op dit bijzondere gebouw kunnen onttrekken. Dit wordt nog eens onderstreept door de architectuur en de totale performance van het complex. Het Zakencomplex Bolduc ligt nog geen 50 meter van de op- en afritten naar de A2. De bereikbaarheid per eigen vervoer is derhalve als zeer goed aan te merken. Dit geldt tevens voor de parkeergelegenheid ter plaatse.

Object:
Het Zakencentrum Bolduc is bedoeld voor ondernemingen die optimaal gehuisvest willen zijn op een locatie, in een gebouw dat ver uitstijgt boven de middelmaat. Met de Sint Janskathedraal en het Provinciehuis behoort Bolduc met zijn 60 meter hoogte, in de top van de opvallendste blikvangers van de regio Den Bosch.

Ook de kwalitatieve uitstraling van het gebouw is niet gering. De buitengevels zijn afgewerkt met marmercomposiet, terwijl de entree en ontvangsthal zijn uitgevoerd in wit en zwart natuursteen. In het complex zelf zijn onder meer gevestigd: Appèl, Colliers, Fuente, Quintiq en Oriflame.

In Het Zakencentrum Bolduc zijn in gebouw A (hoefijzervormige gebouw) en in gebouw C (de kantoortoren waarin ook Colliers is gevestigd) kantooretages te huur. Gebouw B (8.439,5 m²) is volledig verhuurd aan Quintiq.

Mogelijkheden in gebouw A
begane grond unit rechts: 433,4 m²
tweede verdieping unit rechts: 435,5 m²
tweede verdieping unit links: 435,5 m²
Totaal beschikbaar metrage gebouw A: 1.304,4 m²

Mogelijkheden in gebouw C
derde verdieping, volledige bouwlaag: 610,3 m²
vierde verdieping, volledige bouwlaag: 610,5 m²
vijfde verdieping, volledige bouwlaag: 611,0 m²
achtste verdieping, volledige bouwlaag: 609,9 m²
negende verdieping, volledige bouwlaag: 617,5 m²
tiende verdieping, volledige bouwlaag: 617,5 m²
elfde verdieping, volledige bouwlaag: 617,7 m²
Totaal beschikbaar metrage gebouw C: 4.294,4 m²

Totaal beschikbaar in Bolduc: 5.600 m² vvo

Opleveringsniveau
De verdiepingen en kantoorruimten zijn vrij in te delen en voorzien van:
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen (niv. 500 Lux);
– luchtbehandelingsinstallatie (3-voudig) met topkoeling;
– 3-compartimenten kabelgoten;
– verwarming d.m.v. radiatoren met thermostaatkranen;
– elektrische liften (1.000 kg/13 personen);
– sanitaire voorzieningen op elke verdieping;
– te openen ramen.
Iedere etage is afsluitbaar en is voorzien van twee pantry’s en twee toiletgroepen.

Warmte en koude Opslag (WKO)
De drie kantoorgebouwen zijn voorzien van een WKO-installatie. Deze moderne techniek van koelen en verwarmen geeft in de zomer de mogelijkheid het grondwater te gebruiken om te koelen en het opgewarmde water slaat men op in de bodem. In de winter wordt het vervolgens gebruikt om de gebouwen te verwarmen, het koelen met grondwater kan direct. Voor verwarming is een zogenaamde warmtepomp op de bron aangesloten. In de praktijk zijn met deze techniek forse besparingen mogelijk in verhouding tot het traditioneel verwarmen en koelen.

Parkeren
De parkeernorm bedraagt één parkeerplaats per 30 m² kantoorruimte. Met totaal 570 parkeerplaatsen op eigen terrein en met een complexomvang van circa 22.500 m² voorziet het geheel in goede parkeergelegenheid.

Bolduc hecht veel belang aan het veiligheidsgevoel van haar gebruikers. Speciale vrouwvriendelijke parkeerplaatsen dragen hieraan bij. Deze parkeerplaatsen liggen in het zicht, nabij de ingang van Bolduc en zijn extra verlicht. Bolduc wil het gebruik van duurzame mobiliteitsvormen stimuleren. Daarom beschikken we over verschillende oplaadpunten voor elektrische auto’s en scooters.